Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων “ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”  καλεί Όλους τους ανά τον Κόσμο Συμπατριώτες Ομογενείς Θεσσαλούς στο “6ο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών”  το οποίο όπως έχει γνωστοποιηθεί, φέτος θα γίνει υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, στις 23 και 24 Αυγούστου 2014 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και με την συνεργασία του.

Ιδιαίτερη τιμή για όλους μας θα είναι η παρουσία και συμμετοχή Παλαίμαχων Επαναπατρισθέντων Θεσσαλών και Θεσσαλική Νεολαία και από μέρη μακρινά ! Έχουν ξεχωριστή θέση ανάμεσά μας και είναι οι δυνάμεις που δημιουργούν και διατηρούν διαχρονικούς δεσμούς και Ομογενειακές γέφυρες από το Χθες στο Σήμερα και στο Αύριο. Γέφυρες Παγκόσμιες Ελληνικές !

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014,στο Μορφοβούνι, το απόγευμα και μέχρι που θα διαρκέσει, θα βρεθούμε Όλοι μαζί στη Θεσσαλική Μας Γη, για το Αντάμωμά μας με παραδοσιακούς χορούς, φορεσιές, μουσική, τραγούδι, και γεύσεις. Αλλά και κάτι ακόμα, θα βρεθούμε με το συγγενή το φίλο τις αγάπες μας, που η ξενιτιά και τα πέρατα του Κόσμου τους κράτησαν μακριά μας και η μνήμη ίσως τους ξεθώριασε. ΠΑΣΥΘΕ-LOGO-BLOG-1-1

Εκεί θα ζωντανέψουν όλα και το Αντάμωμά μας θα μείνει Αξέχαστο! Όλοι μαζί λοιπόν στο ΑΝΤΆΜΩΜΑ σαν μια Τωρινή Παιδική Παρέα ! Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00 πμ στην Αίθουσα Σαμαράκη στο Μορφοβούνι, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης κατά τη διάρκεια της οποίας μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η τροποποίηση του Καταστατικού της Συνομοσπονδίας και θα διεξαχθούν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Οργάνων της.

Οι Σύνεδροι που θα συμμετέχουν στις ανωτέρω εργασίες, παρακαλούνται να προσκομίσουν αντίγραφο απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου περί εκπροσώπησης της Ομοσπονδίας ή του Συλλόγου. Η παρουσία και συμμετοχή όλων έχει ιδιαίτερη σημασία. Αναλυτικό πρόγραμμα με τις εργασίες και εκδηλώσεις του ” 6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου-Ανταμώματος Θεσσαλών”  θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΡΝΑΡΑΣ, ΤΟΡΟΝΤΟ ΚΑΝΑΔΑ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΡΕΝΑ ΓΟΥΛΑ-ΝΤΟΝΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ