Καταγγελία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας

Οι εκλογές στους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη που είναι και μήνες τουρισμού αλλά και λουτροθεραπείας του κόσμου θα έχουν σαν συνέπεια το κλείσιμο των Ελληνικών Λουτροπόλεων

Ένα άλλο έγκλημα είναι η οικονομική κρίση, οι κλειστές τράπεζες αλλά και το ανύπαρκτο λουτρικό επίδομα που κόπηκε 100%. Αυτές οι εκλογές γίνονται για μια ακόμη φορά ο τάφος των ελληνικών λουτροπόλεων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, από τότε που σχεδόν κόπηκε το λουτρικό επίδομα, όλες οι λουτροπόλεις περίμεναν για το 2015 τους μήνες Αύγουστο και τους τρεις επόμενους μήνες να κάνουν κάτι, έστω με τα λίγα ευρώ προκειμένου να βγάλουν τουλάχιστον τα λειτουργικά τους έξοδα. Αυτό με τις σημερινές εκλογές δεν θα γίνει.ANESTIS

Αυτά όμως για τους σημερινούς κυβερνόντες είναι ψιλά γράμματα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα λύσουν τα κομματικά τους προβλήματα.

Εμείς σαν Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, που στόχο έχουμε την προβολή και την ανάπτυξη του θεραπευτικού μας τουρισμού καταγγέλουμε αυτήν την πολιτική τακτική, που με τις εκλογές στα μέσα της τουριστικής περιόδου καταστρέφονται χιλιάδες επιχειρήσεις που χρόνια ζούνε γύρω από το λουτρικό συγκρότημα.

Καλούμε επίσης όλους τους λουόμενους, Έλληνες και ξένους να επισκεφτούν τις Ελληνικές λουτροπόλεις προκειμένου να απολαύσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και να μην επιτρέψουν σε κανένα πολιτικό παράγοντα να κλείνουν σχεδόν όλες τις λουτροπόλεις και μαζί με αυτές και τα χιλιάδες επαγγέλματα.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ο πρόεδρος

 

Ανεστης Αναστασιάδης