Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “National” των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η “Ερυθρά Ημισέληνος” των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να ξεκινήσει να φιλοξενεί Σύρους πρόσφυγες σε ένα από τα δύο στρατόπεδα, που είναι σε σύσταση στην Ελλάδα.
Ο Δρ. Μωχάμεντ Αλ Φαλάχι Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού (ΜΚΟ) FRC ( Ερυθρά Ημισέληνος ΗΑΕ), είπε, ότι ο καταυλισμός στην Αθήνα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους μετανάστες του συριακού πολέμου, ενώ ακόμη ένας άλλος καταυλισμός, στην πόλη της Λάρισας, θα ανοίξει στις 20 Οκτωβρίου, με χωρητικότητα 2.000 ατόμων.
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ελληνική Κυβέρνηση, η οποία ζήτησε επίσημα από την «Emirates-Ερυθρά Ημισέληνο» την χορήγηση ενίσχυσης, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία της με τους πρόσφυγες», δήλωσε ο Δρ. Αλ Φαλάχι .
Η εφημερίδα “National” αναφέρει ακόμη, ότι ότι ο ελληνικός στρατός, ο οποίος επέβλεψε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, ήταν πολύ συνεργάσιμος. Οι κατασκηνώσεις θα υλοποιηθούν και με την βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την εποπτεία της συγκεκριμένης ΜΚΟ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2016 , η “Ερυθρά Ημισέληνος” από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διέθεσε περισσότερα από 81,7 εκατομμύρια δολάριασε έργα στο εξωτερικό!

Ο Δρ. Αλ Φαλάχι είπε, επίσης, ότι το συνολικό κόστος δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. «Εμείς θα δούμε, πόσα χρήματα θα δαπανηθούν και αν εξυπηρετεί τους ανθρώπους εκεί, ιδιαίτερα τους Σύρους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι πολύ αγαπητοί σε μας».
Τα στρατόπεδα θα είναι εξοπλισμένα με Κέντρα Υγείας και άλλες εγκαταστάσεις, αλλά «ένα στρατόπεδο παραμένει ένα στρατόπεδο, ακόμα και αν παρέχουμε όλες τις ανέσεις», είπε ο ίδιος.
Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2016 , η ΜΚΟ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έδωσε περισσότερα από 81,7 εκατομμύρια δολάρια σε έργα στο εξωτερικό, υλοποιώντας προφανώς αγαθοεργίες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, εκτός από την Ελλάδα.
Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν ειδικοί αναλυτές σε αμυντικά θέματα, η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε ενα μακροπρόθεσμο σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου, να προωθήσουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, αφού, όπως εκτιμούν, πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση της Ευρώπης με «ύπουλο τρόπο», η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς κατοίκους σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες. Οι ίδιοι αναλυτές προειδοποιούν, ότι υπάρχουν σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες (νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία, σε ποσοστό 90%), που πρόκειται να «εισβάλουν, ως πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ευρώπη, με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου!

PROSFIGES1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ