Ο πρόεδρος της ελληνοβαυαρικης κοινότητας Μονάχου κ. Απόστολος Κώτσης, παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση του γραφείου του προέδρου της δημοκρατίας στο στρατόπεδο της προεδρικής φρουράς στην Αθήνα, για την  παρουσίαση της θρακιώτικης στολής , που εντάχτηκε στις ενδυμασίες της  προεδρικής φρουράς .

Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο ,και να του εκφράσει την επιθυμία της ομογένειας, τμήμα της προεδρικής φρουράς, να παρευρεθεί στο Μόναχο για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου τον Μάρτιο !!!!!

Κατόπιν συνεννόησης και σε συνεργασία με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου της δημοκρατίας αντιπτέραρχο κ. Γρηγόριο Πρεζεράκο και τον υπασπιστή λοχαγό κ. Κωνσταντίνο Κουτσουμπίδη, ο Εξοχότατος ενέκρινε την αποστολή αγήματος Ευζώνων στο Μόναχο !!!!!!

Για ΠΡΩΤΗ φορά , όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά στην ΕΥΡΩΠΗ ,θα παρευρεθούν οι ένδοξοι εύζωνες τον Μάρτιο στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας στο Μόναχο !!!!

Εκ μέρους της ελληνοβαυαρικης κοινότητας Μονάχου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον  πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο.

Και σε όσους συντέλεσαν και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία !!!!

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθούν κατόπιν συνάντησης όλων των συλλόγων και φορέων της ομογένειας !!!

Με εκτίμηση

Απόστολος Κώτσης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ