Στιγμιότυπο από την επίσκεψη της κ. Μαυρομμάτη στο Ελληνικό Κέντρο. Διακρίνονται από αριστερά: H κ. Μαρίνα Θεοδώρου, ο κ. Δημήτρης Μποσινάκης, ο κ. Θόδωρος Μάρκος, η κ. Μάρθα Μαυρομμάτη, ο κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης και ο κ. Κώστας Μάρκος

Επίσκεψη στο Ελληνικό Κέντρο πραγματοποίηση η νέα Υπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αυστραλία κ. Μάρθα Μαυρομμάτη, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018.

Την κ. Μαυρομμάτη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Θόδωρος Μάρκος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Μάρκος και ο πρώην Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μποσινάκης.

Η κ. Μαυρομμάτη προέβη σε εκτενή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, και για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο, στις 28 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος.

Παράλληλα, πρότεινε συνεργασία με την Κοινότητα για τη διοργάνωση στο Ελληνικό Κέντρο ενημερωτικών και άλλων εκδηλώσεων για την Κύπρο από την Υπατη Αρμοστεία και από κυπριακές οργανώσεις.

Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ. Συμβουλίου της Κοινότητας ενημέρωσαν την κ. Μαυρομμάτη για τις δραστηριότητες της Κοινότητας και την διαβεβαίωσαν ότι οι χώροι του Ελληνικού Κέντρου είναι στην διάθεση της Υπατης Αρμοστείας και των κυπριακών οργανώσεων.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία για στενότερη συνεργασία στο μέλλον, ανταλλάσσοντας επίσης και ευχές για το νέο έτος.

Την κ. Μαρομμάτη συνόδευε η αντιπρόσωπος της Κυπριακής Κοινότητας Αποστόλου Ανδρέα κ. Μαρίνα Θεοδώρου

Greek Community of Melbourne