Τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης πρόκειται να επισκεφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, συνοδευόμενος από τους επισκόπους Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβο, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της εκκλησίας.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων:

 

  • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής του ναού και από ώρα 7.00μμ έως 9.00μμ, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακάριου με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της Μελβούρνης.
  • Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και από ώρα 8.00πμ θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Στο εξωτερικό του ναού θα ακολουθήσει πανήγυρη με εδέσματα και γλυκίσματα προς ενίσχυση των αναγκών της εκκλησίας.

 

Την Παρασκευή, μετά το πέρας του Εσπερινού, θα παρατεθεί δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου, στο οποίο θα παρευρεθούν οι επίσκοποι κ. Ιεζεκιήλ και κ. Ιάκωβος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βασίλης Παπαστεργιάδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καιο Ιερατικώς Προϊστάμενος του ναού π. Αδαμάντιος Κουράμπης με τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, ενώ τη φροντίδα για το δείπνο θα έχουν τα μέλη της Φιλοπτώχου του ναού.

 

Καλούνται όλοι οι συμπάροικοι να παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις του ναού του Αγίου Δημητρίουκαι να υποδεχθούν την Παρασκευή, στον Πανηγυρικό Εσπερινό, τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο.

Greek Community of Melbourne

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ