Από αριστερά ο Δώρος Παρτασίδης, ο Craig McKinlay, η Helen Whiteley και ο Τάσος Πογιατζιής.

Στο ευχάριστο περιβάλλον του γηπέδου γκολφ στην πόλη Haversham έλαβε χώρα το ετήσιο γεύμα του Συντηρητικού κόμματος της ομώνυμης πόλης της κομητείας του Κent που βρίσκεται στη νότια Αγγλία 92 μίλια μακριά από το Λονδίνο και η οποία είναι γνωστή ως ο πράσινος κήπος της Βρετανίας.

Παρόντες η τοπική βουλευτής Helen Whiteley υπαρχηγός του Συντηρητικού κόμματος και ο βουλευτής του γειτονικού South Thanet Craig McKinlay.

Η εβραϊκής καταγωγής πρόεδρος του τοπικού Συντηρητικού κόμματος Cindy Davis διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον συμπατριώτη μας Τάσο Πογιατζιή οποίος για να δώσει  εμφανή σημεία παρουσίας του κυπριακού στοιχείου προσκάλεσε μικρή ομάδα φίλων του οι οποίοι έτυχαν ευχάριστης φιλοξενίας.

Σε σύντομο χαιρετισμό ο κ. ΜcKinlay αναφέρθηκε στις αξίες του Συντηρητικού κόμματος ενώ οι ομογενείς σε κατ’ιδίαν συνομιλία με τους βουλευτές ζήτησαν την συμπαράσταση τους στο κυπριακό και τους ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις προκλητικές και παράνομες ενέργειες της κατοχικής Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Andreas Tambourides

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ