Από αριστερά η Νίκη Gelsthorpe, ο Δώρος Παρτασίδης, ή βουλευτής Helen Whately, ή Μαρία Ζαβρού και ο Τάσος Πογιατζιής

Στην καφετέρια της βρετανικής βουλής η βουλευτής των Συντηρητικών Helen Whately και ή πολιτική σύμβουλος της Cindy Davies φιλοξένησαν τους συμπατριώτες μας Τάσο Πογιατζιή μέλος του Συντηρητικού κόμματος στην εκλογική της περιφέρεια, τη Νίκη Gelsthorpe από το Ashford και τα μέλη του οργανισμού «Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου» Μαρία Ζαβρού, δημοτική σύμβουλος στο Enfield και Δώρο Παρτασίδη υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του οργανισμού.

Στη συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα αντιλλάγησαν απόψεις κοινού ενδιαφέροντος και έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κ. Παρτασίδης δώρησε στην κ. Whately τρείς καταλόγους φωτογραφιών από τις πρόσφατες εκθέσεις του, «Ακτογραμμή της Κύπρου», «Εικόνες της Κύπρου» καί «Το όραμά μου για την Κύπρο». Ή βουλευτής μετροφυλλώντας τους καταλόγους εξέφρασε το θαυμασμό της για την ομορφιά, παράδοση και τον πολιτισμό του νησιού της Αφροδίτης.

Από πλευράς των Συντηρητικών Φίλων της Κύπρου οι ομογενείς της χάρισαν επίσης το βιβλίο του συμπατριώτη μας Κυριάκου Μούσκα όπου υπογραμμίζεται το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε μετανάστη με άξονα τη δίψα για μάθηση και σκληρή δουλειά για να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας.
Andreas Tambourides