Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ο Ορθόδοξος Ομολογιακός Σύλλογος «Άγιος Βασίλειος» Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά της «Κάρτας του Πολίτη», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 καί ώρα 3.00 μ.μ., μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου κρίνεται επιτακτική, διότι επίκειται η έκδοση και η υποχρεωτική χρήση της «Κάρτας του Πολίτη» και γι’ αυτό ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει, ώστε να μην επιτραπεί η πολιτογράφηση των Ελλήνων Χριστιανών στο στρατόπεδο τού Αντιχρίστου.

«Εδώ είναι η Ελλάδα! Εδώ είναι η Ορθοδοξία! Εδώ είναι οι Θερμοπύλες!»

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση στο πανελλαδικό συλλαλητήριο αναφέρονται τα εξής:
«Δέν πρέπει να επιτρέψουμε νά σφραγισθεί η ψυχή μας με τήν παραλαβή τής «Κάρτας του Πολίτη», με την οποία επέρχεται σταδιακή φυγάδευση της Θείας Χάρης από την ψυχή μαςThessaloniki_Alexander_the_Great_statue
-Νά απομακρύνουμε τον εχθρό τού ανθρωπίνου γένους τώρα, πού είναι νωρίς και να δώσουμε τό μήνυμα κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ότι εδώ είναι η Ελλάδα! Εδώ είναι η Ορθοδοξία! Εδώ είναι οι Θερμοπύλες!
Έλληνες αφυπνισθείτε, διότι ο εχθρός του ανθρωπίνου γένους είναι εδώ!
-Όχι στο χάραγμα του Θηρίου!
-Όχι στα προχαρακτικά στάδια και στον εθισμό των ανθρώπων μέσω της παραλαβής πάσης μορφής ηλεκτρονικών καρτών!»