Με τη μαζική συμμετοχή μεταναστών και μεταναστριών, παλιότερων αλλά και νεότερων στην προεκλογική συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα η τριήμερη περιοδεία, 5-7 Μάη, του Κώστα Παπαδάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος, σε πόλεις της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας και της Βαυαρίας στη Γερμανία. Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε η Άννα Γρηγοριάδου, υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μετανάστρια στο Βερολίνο. 

Είχαν προηγηθεί η συγκέντρωση στη Νυρεμβέργη, όπου χαιρέτισε ο Παναγιώτης Αλωπούδης, επίσης υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μετανάστης στη Στουτγάρδη, η σύσκεψη στο Μόναχο, όπου χαιρέτισε ο Γιάννης Κόρδας, συμπορευόμενος με το ΚΚΕ, μετανάστης στην πόλη, υποψήφιος σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επίσης στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο Κ. Παπαδάκης είχε συναντήσεις με φορείς εκπαιδευτικών και γονιών σε Ντίσελντορφ και Μόναχο καθώς και με τα ΔΣ των Ελληνικών Κοινοτήτων σε Νυρεμβέργη και Ντίσελντορφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ