Δραματική έκκληση του Προέδρου των Ομάδων Διαλόγου Ενεργών Πολιτών κι επίτιμου Προέδρου του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννου Γραμματίδη.

«Από εχθές το βράδυ ζούμε δραματικές ώρες με απρόβλεπτες εξελίξεις. Επιπόλαιοι χειρισμοί κι έλλειψη πατριωτικής ευθύνης ήδη δημιούργησαν δραματικά αδιέξοδα για τη χώρα. Έχουμε περάσει στη λογική «συμφωνία ή ρήξη» όπου η συμφωνία καθίσταται πλέον οδυνηρή για την Ελλάδα, ενώ η ρήξη θα αποτελεί εθνική καταστροφή. Παίζεται το μέλλον της χώρας στα ζάρια! zaria

Η ευθύνη για την εξέλιξη αυτή βαρύνει το σύνολο του πολιτικού προσωπικού που είναι πια αδύναμο να διαχειρισθεί την κρίση ακόμα κι αν αποφασίσει να ενωθεί για να διασώσει όχι τη χώρα αλλά την διατήρησή του στην εξουσία. Τις δύσκολες αυτές ώρες και μέρες οι πολίτες πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά κι ετοιμότητα. Η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει σελίδα και θα μπορέσει να το κάνει όταν οι πολίτες είναι ενωμένοι στην επίτευξη του μόνου οράματος «Να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα για εμάς και τα παιδιά μας». Υπομονή λοιπόν αφού η πραγματική ελπίδα δεν χάθηκε».