Μεταξύ Ελληνοκυπριακής και Εβραϊκής κοινότητας στο Barnet.

Πραγματοποιήθηκε στο βόριο Finchley το ετήσιο συνέδριο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Mind in Barnet υπό την προεδρία του δημάρχου του Barnet Mark Shooter.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Shooter εξήρε το έργο και την προσφορά του οργανισμού σε άτομα με ψυχολογικά/διανοητικά προβλήματα που κατοικούν στο Barnet.agglia
Ο Πρόεδρος Δρ Hadley Hunter ο οποίος επανεκλέγει, μιλώντας μετά την επανεκλογή του αναφέρθηκε στην στενή συνεργασία του φιλανθρωπικού οργανισμού με την Εβραϊκή φιλανθρωπική οργάνωση JAMI η οποία εξυπηρετεί μέλη της Εβραϊκής κοινότητας με παρόμοιες παθήσεις.
Ο Γεν. Διευθυντής της JAMI κ. Laurie Rackind ευχαρίστησε τον Δρα Hunter και πρόσθεσε ότι προσβλέπει στην συνεργασια των δύο οργανισμών οι οποίοι θα μοιράζονται το ίδιο οικημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συμπατριώτης μας πρώην δήμαρχος του Barnet και επίτιμος Αντιπρόεδρος του Mind in Barnet Ανδρέας Ταμπουρίδης κατά την διάρκεια της 12μηνης θητείας του είχε θέσει τον οργανισμό υπό την αιγίδα του συγκεντρώνοντας το ποσό των 60 χιλιάδων λιρών για τις ανάγκες της φιλανθρωπικής οργάνωσης.
Εξάλλου παροικιακοί παράγοντες σε συνεργασία με ηγετικά στελέχη της Εβραϊκής κοινότητας στο Βarnet καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των δυο μειονοτήτων για το κοινό όφελος. H Ελληνοκυπριακή και η Εβραϊκή κοινότητα θεωρούνται από τις μεγαλύτερες μειονότητες στο Barnet.
* Στην φωτογραφία από αριστερά ο Πρόεδρος του Mind in Barnet Δρ Hadley Hunter, ο Εβραϊκής καταγωγής Δήμαρχος του Barnet Mark Shooter και ο επίτιμος Αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού Mind in Barnet Ανδρέας Ταμπουρίδης.

 

Andreas Tambourides

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ