Με οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Μηχανημάτων και Αρτοποιίας, IBA, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, από τις 12 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, στην έκθεση θα λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις: Athanasios Salagiannis SugArt Cake Decorations, Chrysanthakopouli SA – Paper Packaging, ELIN SA, Gatzelakis K. & Sons SA, GREEK PAK, KARDASIS LTD, Lappas John LTD και Timiplast SA, γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη των επιχειρήσεων για εξωστρέφεια και διεθνείς συνεργασίες μέσω καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων. MONAXO
Η έκθεση IBA, η οποία διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αφού συγκεντρώνει περισσότερους από 1.200 εκθέτες και 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 164 χώρες, παρουσιάζοντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων από μηχανήματα, εξαρτήματα και εξοπλισμό μέχρι και υπηρεσίες, logistics, συσκευασία, καθαρισμό, συντήρηση, αλλά και νέες τεχνολογίες και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνουν χώρα μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, παρουσιάσεων και workshops, με σημαντικότερο το “2ο iba-summit”, Διεθνές Συνέδριο για τη Βιομηχανία Αρτοποιίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και αναμένεται θα συγκεντρώσει όλους τους διεθνείς decision makers, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.
Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και για κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης, να ανατρέξει στην ιστοσελίδα www.iba.de και ειδικά για το Συνέδριο “iba-summit” στην www.iba.de/summit