-Σήμανε συναγερμός στην Ευρώπη για το ενδεχόμενο, τζιχαντιστές να επιχειρούν να ριζοσπατικοποιήσουν μετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Η Europol είναι έτοιμη να αποστείλει στην Ελλάδα μια ομάδα, αποτελούμενη από 200 εξειδικευμένους αξιωματικούς,, προκειμένου να εντοπιστούν ισλαμιστές εξτρεμιστές, που επιχειρούν να μπουν στην Ευρώπη! Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Standard» ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουέϊνραϊτ, γεγονός που δείχνει, ότι έχει σημάνει συναγερμός στις Μυστικές Υπηρεσιές των κρατών της Ευρώπης, μετά την αποκάλυψη, ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει λάβει τη «στρατηγική απόφαση» να στείλει σκληροπυρηνικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη προκειμένου να «απαντήσει» στις ήττες που γνωρίζει στο έδαφος της Συρίας.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουέϊνραϊτ, υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών, που χρησιμοποιούν πλαστά στοιχεία για να μπουν στην Ευρώπη από την Συρία.

«Αναμένεται να γίνουν και άλλες «εντυπωσιακές» επιθέσεις από τους τζιχαντιστές, όπως αυτές στο Παρίσι! – Αυτή την στιγμή στην Ευρώπη διεξάγονται περισσότερες από 50 αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις» !

Ο ίδιος προειδοποιεί επίσης, ότι τζιχαντιστές επιχειρούν να ριζοσπατικοποιήσουν μετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
«Οι αξιωματικοί θα αναπτυχθούν στα ελληνικά νησιά, ίσως και στην Ιταλία. Θα υπάρξει μια δεύτερη γραμμή άμυνας. Ελπίζουμε να αναπτύξουμε ορισμένους αξιωματικούς μέσα στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, καθώς ανησυχούμε για αναφορές, ότι αυτού του είδους τα κέντρα γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης μεταναστών» λέει ο Γουέινραϊτ στην συνέντευξή του.
Ο Γουέϊνραϊτ προβλέπει, επίσης, ότι θα γίνουν και άλλες «εντυπωσιακές» επιθέσεις από τους τζιχαντιστές, όπως στο Παρίσι, λεγοντας, ότι αυτή την στιγμή στην Ευρώπη διεξάγονται περισσότερες από 50 αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

europol_europe