. Σύμφωνα με έρευνα-μελέτη μεγάλης εταιρείας, με αντικείμενο τις μελλοντικές προβλέψεις και υπολογισμούς, οι ΗΠΑ θα χάσουν την πρωτοκαθεδρία από την Κίνα

“Επίκειται καθορισμός της τύχης των εδαφών μας, καθώς θα τεθούν σε εφαρμογή πονηρά σχέδια”!
-Αναλυτές υποστηρίζουν, ότι θα γίνουν αλλαγές συνόρων, επειδή υπάρχει μυστική συμφωνία των ΗΠΑ για σύσταση κουρδικού κράτους!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σε μία αποκάλυψη- βόμβα προχώρησε ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, μιλώντας στην Ακαδημία Πολιτικής του κόμματος ΑΚΡ, όπου ανέφερε, ότι επίκειται αλλαγή των τουρκικών συνόρων!
Πρόκειται για μια είδηση, που σοκάρει και επαληθεύει την μεταστροφή της Άγκυρας προς την Ρωσία.
Ο ίδιος ο Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε, ότι η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία καθορίστηκαν τα σύνορα της Τουρκίας σε λίγο καιρό δεν θα ισχύει, επειδή θα τεθούν σε εφαρμογή “πονηρά” σχέδια, που επιδιώκουν αλλαγές στην κυριότητα των εδαφών της Τουρκίας.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Ακαδημία Πολιτικής του ΑΚΡ, ο Τούρκος Πρωθυπουργός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η Τουρκία είναι σε μια δύσκολη καμπή. Υπάρχει ένας λογαριασμός απλήρωτος τα τελευταία εκατό χρόνια. Ο λογαριασμός αυτός τοποθετήθηκε και πάλι μπροστά μας. Ο λογαριασμός αυτός θα καθορίσει την τύχη των εδαφών μας, καθώς θα τεθούν σε εφαρμογή πονηρά σχέδια! Μπαίνουμε σε μια τέτοια περίοδο».
«Πρώτη προτεραιότητα της Τουρκίας είναι η εξουδετέρωση της «τρομοκρατίας» στο εσωτερικό της χώρας. Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αποφασιστικότητα» , διευκρίνισε, εννοώντας τις επιχειρήσεις εναντίον των μαχητών του κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος.
Ολοκληρώνοντας ο Τούρκος Πρωθυπουργός την ομιλία του, τόνισε την βούληση της Κυβέρνησής του για εξομάλυνση των σχέσεων με όλες τις γειτονικές χώρες.

Υπάρχει μυστική συμφωνία των ΗΠΑ για σύσταση κουρδικού κράτους, ενώ χάρτες παρουσιάζουν την Τουρκία διαμελισμένη, λόγω ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν, της επέκτασης της Αρμενίας και της σύστασης διεθνών ελευθέρων ζωνών υπό διεθνή έλεγχο στην Σμύρνη, στα Στενά και στον Βόσπορο!

Έγκυροι πολιτικοί και στρατηγικοί αναλυτές υποστηρίζουν, ότι τα λόγια το κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ επιβεβαιώνουν, πως υπάρχει μυστική συμφωνία των ΗΠΑ για σύσταση κουρδικού κράτους, στο πνεύμα της οποίας δημοσίευσε η εημερίδα “New York Times” χάρτες της Τουρκίας, που την παρουσιάζουν διαμελισμένη.
Οι χάρτες έδειχναν να ιδρύεται ανεξάρτητο Κουρδιστάν, η Αρμενία να επεκτείνεται ανατολικά και να ιδρύονται δυο διεθνείς ελεύθερες ζώνες, μια στην Σμύρνη και άλλη μια στα Στενά και στον Βόσπορο, που τίθενται υπό διεθνή έλεγχο. Σύμφωνα με τους χάρτες αυτούς, η Συρία, διατηρεί την εδαφική της ακεραιότητα, ενώ ιδρύεται και μια αυτόνομη περιοχή στον Λίβανο υπό την επικυριαρχία της.
Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι αναλυτές, Ρωσία και ΗΠΑ συζητούν αυτή την περίοδο την τροποποίηση της Συνθήκης Sykes-Picot, ενώ συζητήσεις γίνονται και για όσα προέβλεπε η Συνθήκη των Σεβρών.
Υπενθυμίζεται, ότι η Συνθήκη των Σεβρών υπεγράφη στις 28 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1920 στην πόλη Σεβρ (Sèvres) της Γαλλίας, φέρνοντας την ειρήνη ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τις Συμμαχικές και σχετιζόμενες Δυνάμεις μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ελλάδα, την οποία η Συνθήκη αυτή ευνοούσε ιδιαίτερα, καθιστώντας την μία χώρα δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών!

ipa-simaia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ