Η ομογενειακή εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, με έδρα το Βερολίνο, από τον Σεπτέμβριο και στην online έκδοση, θα συνεργάζεται με τους σπουδαστές δημοσιογραφίας του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ TABULA RASA. Οι σπουδαστές του εργαστηρίου, θα αρθρογραφούν στην εφημερίδα και θα μας στέλνουν τα νέα της Ελλάδας καλύπτοντας διάφορους τομείς.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «TabulaRasa» είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και ιδρύθηκε το 2010, με στόχο να καλύψει ένα τεράστιο κενό στο χώρο της συγγραφής τηλεοπτικών, κινηματογραφικών, θεατρικών και λογοτεχνικών κειμένων. Στην εξέλιξή του, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα τμημάτων και σεμιναρίων, για να καλύψει τις ανάγκες των σπουδαστών, σε όλο το φάσμα των οπτικοακουστικών έργων (σκηνοθεσία, εικονογράφηση, φωτογραφία κλπ) αλλά και υποκριτικής, εγκληματολογίας και γραφολογίας. Πρόκειται για την πρώτη σχολή που από την πρώτη μέρα λειτούργησε ταυτόχρονα και με μαθητές εξ’ αποστάσεως (distance learning), ενώ στην πάροδο των ετών, έχουν σπουδάσει εκεί μαθητές από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και την Κύπρο.

Πληροφορίες για τα νέα δημιουργικά σεμινάρια της σχολής, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.tabula.gr ή στο τηλέφωνο: 2130024291 (καθημερινά 14:00-22:00)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ