Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας και  το Δ.Σ της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και περιχώρων” Η Ρωμανία ” , και  το Δ.Σ του  Αθλητικού – Φιλανθρωπικού Σωματείου Ποντίων Καλλιτεχνών ¨ ΠΑΛΛΑΛΙΑΚΟΣ ¨ κάνουν γνωστό στους  φίλους των δύο συλλόγων και σε όλο τον κόσμο σε Γερμανία και Ελλάδα , ότι αποφάσισαν  την διοργάνωση από κοινού διήμερων εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα .

Συγκεκριμένα το Σάββατο  25 Νοεμβρίου 2017 Ποντιακός χορός με πολλούς Πόντιους Καλλιτέχνες από την ομάδα του¨ Παλλαλιακού¨ , και την Κυριακή  26 Νοεμβρίου 2017 Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των ομάδων των δύο συλλόγων .

 Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Στουτγάρδης και τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα για παιδιά σε Γερμανία και Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα στην Γερμάνια στο ίδρυμα Olgäle Stiftungfürdaskranke Kinde.V και στην Ελλάδα στο  Ε.Ε.Ε.ΕΚ  Κορδελιού ( Γυμνάσιο για παιδιά με ειδικές ανάγκες ), και στο 5ο Ειδικό σχολείο Νέας Ευκαρπίας.

Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν και θα στηρίξουν με την παρουσία τους, προσωπικότητες από το Αθλητικό και Καλλιτεχνικό  χώρο από την Ελλάδα και την Γερμανία.

 Καλούμε όλους τους Έλληνες Ποντιακής και μη καταγωγής , και τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους της Γερμανίας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουν διασκεδάζοντας όλοι μαζί μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να απευθύνεστε στον Γραμματέα του συλλόγου κ. Παπαγερίδη Κ. Δημήτριο στο τηλέφωνο 00491724033915   και στο email: d.papageridis@gmail.com

Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και περιχώρων” Η Ρωμανία ”
Αθλητικό – Φιλανθρωπικό Σωματείο Ποντίων Καλλιτεχνών ¨ΠΑΛΛΑΛΙΑΚΟΣ¨

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ