-“Η σημερινή επιδημία είναι τεχνητή και οφείλεται στους Αμερικανούς, που την προκάλεσαν με διασπορά του ιού”, υποστηρίζουν οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί-
-Από την επιδημία της γρίπης αυτής έχουν ήδη πεθάνει από τις αρχές του 2016, τουλάχιστον εκατό άνθρωποι

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες ειδήσεις, που έρχονται από την Ουκρανία, σοβαρή επιδημία, που προσομοιάζει στα συμπτώματά της με την περιβόητη «ισπανική γρίπη», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν καθημερινά περίπου 20 άτομα.aac86-europe-map
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κρούσματα της επιδημίας αυτής έχουν καταγραφεί και σε περιοχές της Ρωσίας, όπου, αν και η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, εμφανίζονται και εδώ αρκετά θανατηφόρα περιστατικά. Ωστόσο, όπως εκτιμούν οι ειδικοί, μια επανάληψη της τρομερής πανδημίας, που σημειώθηκε την περίοδο 1918-1920, όταν έχασαν την ζωή τους πολλά εκατομμύρια άνθρωποι, δεν πρόκειται να συμβεί.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ρωσικού τύπου, “η σημερινή επιδημία είναι τεχνητή και οφείλεται στους Αμερικανούς, που την προκάλεσαν με διασπορά του ιού, πιθανόν με την συγκατάθεση των ουκρανικών Αρχών”.

“Υπεύθυνοι της επιδημίας είναι Αμερικανοί βακτηριολόγοι, κάποιοι από τους οποίους διέσπειραν στο παρελθόν στην Ρωσία και την «γρίπη των χοίρων»”

Κατά τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας των ρωσόφωνων της Ουκρανίας, Eduard Basurin, η Κυβέρνησή του διαθέτει όλα τα δεδομένα, που καταδεικνύουν σαφώς, ότι πρόκειται για μια μορφή «ισπανικής γρίπης».
Όπως ανεφερε ο ίδιος, παρουσιάζοντας κάποια από τα στοιχεία αυτά, ο ιός, που προκάλεσε την επιδημία,«κατασκευάστηκε» σε ένα μυστικό εργαστήριο, που βρίσκεται στο χωριό Shelkostantsiya, 30 χιλιόμετρα από το Χάρκοβο .
Το προσωπικό του εργαστηρίου αυτού αποτελείται και από Αμερικανούς βακτηριολόγους (Ο Eduard Basurin τους αποκάλεσε στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες), ορισμένοι από τους οποίους στο παρελθόν είχαν εργαστεί και στην Γεωργία, διασπείρωντας στην Ρωσία την περιβόητη «γρίπη των χοίρων» και άλλες μολυσματικές ασθένειες.

“Υπήρξε διαρροή στελεχών της γρίπης από περιοχή, δίπλα στο Χάρκοβο, δηλαδή από το χωριό Shelkostantsiya”

Αξίζει να σημειωθεί, ότι Ρώσοι ειδικοί διεπίστωσαν το 2015 με έκπληξη, ότι η επιδημία γρίπης, που ενέσκηψε στην χώρα, δεν είναι παραδοσιακή και δεν προέρχεται από την νοτιοανατολική Ασία και την Ανατολική Ευρώπη, αλλά προέρχεται από την Ουκρανία.
“Την θανατηφόρα επιδημία γρίπης την προκάλεσαν Αμερικανοί. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, υπήρξε μια διαρροή στελεχών της γρίπης από περιοχή, δίπλα στο Χάρκοβο, δηλαδή από το χωριό Shelkostantsiya”, δήλωσε ο Eduard Basurin .
Σε τρεις μόλις εβδομάδες του τρέχοντος έτους, η γρίπη στοίχισε την ζωή σε 71 Ουκρανούς πολίτες, οι περισσότεροι από τους οποίους κατοικούσαν στην περιοχή του Χάρκοβο, αναφέρει η ιστοσελίδα «Χρονικό». Την ίδια στιγμή, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας δεν περιλαμβάνουν τους νεκρούς στην ανατολική Ουκρανία .

Από την επιδημία της γρίπης αυτής έχουν ήδη πεθάνει από τις αρχές του 2016, τουλάχιστον εκατό άνθρωποι

Επισημαίνεται, ότι από την «ισπανική γρίπη» έχουν ήδη πεθάνει από τις αρχές του 2016 τουλάχιστον εκατό άνθρωποι. Όπως, μάλιστα, υποστηρίζουν οι Ρώσοι, είναι πολύ πιθανό, οι Αμερικανοί βακτηριολόγοι να είχαν στόχο να μολύνουν, όχι μόνον την περιοχή Μπέλγκοροντ, όπου παρατηρείται η πιο ανησυχητική κατάσταση, αλλά και το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ.
Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Ρωσία και στον Καύκασο κατά την περίοδο 2008-2009, όταν, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, από τα γεωργιανά μυστικά, βιολογικά εργαστήρια των Αμερικανών «απελευθερώθηκε» παθογόνος θανατηφόρος ιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ