Από αριστερά: Αντώνης Σαββίδης, Len Lazaris, Ηλίας και Στέλλα Δινένη, Theresa Villiers, Νίκος Σαββίδης, Ανδρέας Παπαευριπίδης και Δώρος Παρτασίδης.

Μέσα σε ένα ζεστό και κατάλληλα διακοσμημένο μπαλκόνι του Βρετανικού κοινοβουλίου η φιλοκύπρια βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος Theresa Villiers γιόρτασε την 50ή επέτειο των γενεθλίων της. Εκτός από την οικογένειά της παρόντες στην εκδήλωση ήταν άτομα απ’όλα τα στάδια του μισού αιώνα ζωής της.

Εκατό περίπου προσκεκλημένοι  της κ. Villiers από την παιδική της ηλικία, συμμαθητές της από σχολεία ανώτερης εκπαίδευσης, φίλοι από την φοιτητική ζωή, την ακαδημαϊκή της καριέρα, απο την πολιτική ζωή της στην ευρωβουλή και αργότερα ως βουλευτή του Chipping Barnet, αψηφώντας τα χιόνια και το τσουχτερό κρύο τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και αριθμός φίλων και συνεργατών της από την ομογένεια. Παρούσα και ή μητέρα της που οι καλεσμένοι την χαιρέτησαν εγκάρδια.

Συγκινητική ήταν ή ομιλία του αδελφού της κ. Villiers ο οποίος με χιούμορ, σοβαρότητα αλλά και θαυμασμό σκιαγράφησε την πολυδιάστατη σταδιοδρομία της.

Προεκλογική εκστρατεία Συντηρητικών στο High Barnet

Ημέρα δράσης στην περιοχή του High Barnet στην εκλογική περιφέρεια της φιλοκύπριας βουλευτού Theresa Villiers ήταν το συναπάντημα 50 και πλέον μελών του Συντηρητικού κόμματος  για να βοηθήσουν στην διανομή χιλιάδων επιστολών, φυλλαδίων και άλλου ενημερωτικού υλικού.

Καλωσορίζωντας τους ακτιβιστές ή κ. Villiers τόνισε ότι «τις επόμενες 50 μέρες θα πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε γιά να διατηρήσουμε την δημαρχία του Barnet στα χέρια των Συντηρητικών για ένα καλύτερο μέλλον με επίκεντρο τις καθημερινές ανάγκες του πολίτη».

Στην εκστρατεία στήριξης του Συντηρητικού κόμματος για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Εβραϊκή, Ασιατική, Αφρικανική, Ισπανική κοινότητα και ασφαλώς Βρετανοκύπριοι με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΟΜΑΚ Ανδρέα Παπαευριπίδη υποστηριζόμενος από μέλη του οργανισμού «Συντηρητικοί Φίλοι της Κύπρου» Andre Chris, Μαρία Ζαβρού, Αντώνη και Νίκο Σαββίδη και Δώρο Παρτασίδη. Έλαβαν επίσης μέρος μέλη του Βρετανικού κοινοβουλίου και της βουλής των Λόρδων.

Μέλη της ομογένειας με την Theresa Villiers και άλλα μέλη του Βρετανικού κοινοβουλίου

Andreas Tambourides