Ο Νίκος Σαββίδης με την κιθάρα του πλαισιωμένος από βουλευτές, δημοτικούς συμβούλους, τον Λόρδο Sheikh και μέλη του Συντηρητικού κόμματος. (Φωτογραφία ΔΩΡΟΥ ΠΑΡΤΑΣΙΔΗ)

Με την παρουσία των Συντηρητικών βουλευτών Theresa Villiers και Mike Freer αλλά και του Λόρδου Sheikh στην εκλογική περιοχή Brunswick Park του Chipping Barnet όπου προεδρεύει ο συμπατριώτης μας πρώην δήμαρχος του Barnet Ανδρέας Ταμπουρίδης οργάνωσε στους φιλόξενους κήπους της οικοδέσποινας Shaheen Thantrey ευχαριστήριο πάρτυ για τη μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Οι εθελοντές, τα μέλη και φίλοι του κόμματος χάρηκαν ένα ωραιότατο απόγευμα με καιρό που θύμιζε Κύπρο και τις μελωδίες του ταλαντούχου μουσικού Νίκου Σαββίδη σε ένα διεθνές ρεπερτόριο χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και τα ελληνικά δημοφιλή τραγούδια.

Τα εύγευστα εδέσματα που ετοίμασαν μέλη του κόμματος απόλαυσαν περισσότερα από 45 άτομα μεταξύ των οποίων και ή Πρόεδρος του γειτονικού Συντηρητικού κόμματος στo Southgate του Enfield συμπατριώτισσα μας Andre Chris και ή πρώτη ελληνοκύπρια δημοτική σύμβουλος στο Enfield Μαρία Ζαβρού.

Με τα πιό θερμά λόγια ή φιλοκύπρια βουλευτής Theresa Villiers ευχαρίστησε τούς προσκεκλημένους για αξιόλογη προσφορά τους με την οποία «πετύχαμε όλοι μαζί να παραμείνει ή δημαρχία του Barnet υπό τον έλεγχο των Συντηρητικών και μάλιστα με μία άνευ προηγουμένου  πλειοψηφία που θεωρείται ως η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.»

Andreas Tambourides