(Φωτό, από την Κιβωτό του Κόσμου Πωγωνιανής)

Με μια ζεστή αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης ανήμερα των Χριστουγέννων ανταποκρίθηκαν σύσσωμοι οι Ομογενείς Ηπειρώτες της Ευρώπης στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου που πραγματοποίησε το Ήπειρος TV1.

Άμεση  και εντυπωσιακή ήταν επίσης και η κινητοποίηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας, όπου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε και επικοινώνησε με τις διοικήσεις των Συλλόγων οι οποίοι για μια ακόμη φορά εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους.
Στο κάλεσμα οι φορείς που ανταποκρίθηκαν ήταν:Ο  Ηπειρώτικος Σύλλογος του Πλέττενμπεργκ, ο Ηπειρώτικος  Σύλλογος της Νυρεμβέργης,  η  Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Λουντβιγκσχάφεν,  ο Ηπειρώτικος Σύλλογος της Φρανκφούρτης, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Βερολίνου, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Μπίλεφελντ, η Αδελφότητα Ηπειρωτών <<Πίνδος>> του Αννόβερου, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Αμβούργου, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Γκίτερσλοχ, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος <<Δωδώνη>> του Ντύσσελντορφ, ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Λίντενσαιτ 2020, και ο Ηπειρώτικος Σύλλογος του Βούππερταλ.

Εκτός από τους προαναφερόμενους Συλλόγους, έχουν βοηθήσει και άλλοι, όπως η Ηπειρώτικη Κοινότητα του Μονάχου σε άλλα παρόμοια ιδρύματα. Επίσης ενδιαφέρον εξέφρασαν και ορισμένα μέλη μας, όπως ο κ. Μιχάλης Χριστοδούλου να γίνουν εθελοντές χορηγοί στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης, εκφράζει την ικανοποίηση της και συγχαίρει όλες και όλους τους συμπατριώτες μας για την άμεση ανταπόκριση και την αλληλεγγύη την οποία πρόσφεραν απλόχερα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγο της πανδημίας .

 

Με εκτίμηση

εκ μέρους του Δ.Σ. της Π. Ο. Ε

Θωμάς Γκίνης