Με την παρουσία των τριών Συντηρητικών βουλευτών του Barnet Theresa Villiers, Mike Freer και Matthew Offord, του αρχηγού της δημαρχίας Richard Cornelius, υπαρχηγού του δήμου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου των περιφερειών Barnet και Camden για τις δημοτικές εκλογές (GLA) της 5ης Μαΐου Dan Thomas και περιλαμβανομένου μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων, ανάμεσα τους και η βρετανοκύπρια δημοτική σύμβουλος Lisa Rutter, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία το επίσημο δείπνο που διοργάνωσαν στο Mill Hill, βορείου Λονδίνου οι τρεις βουλευτές της περιοχής. για να υποστηρίξουν τον υποψήφιο δήμαρχο Λονδίνου Zac Goldsmith. Στην τεραστίων διαστάσεων και κατάμεστη αίθουσα τελετών Αllianze Park, oι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι η ηγέτες εθνικών μειονοτήτων, όπως Εβραϊκής, Ινδικής, Κινεζικής και Γιαπωνέζικης καταγωγής, επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στον κ. Goldsmith ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής της βραδιάς. andreas
Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους o κ. Thomas τόνισε την σημασία για το Barnet και το Camden να επανέλθουν στην μεγάλη οικογένεια των Συντηρητικών στην Κοινοτική Συνέλευση Λονδίνου (GLA)
Ο Zac Goldsmith σε μια συναισθηματική αλλά με πλήρες περιεχόμενο ομιλία του αναφέρθηκε στο μεγάλο του όραμα για την βρετανική πρωτεύουσα, μια πόλη όπως είπε, που ξεχωρίζει σε όλο τον κόσμο. Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για τις προτεραιότητες του υπογραμμίζοντας την σημασία που δίδει στην αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος, το θέμα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και γενικά το κυκλοφοριακό και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια του πολίτη στο Λονδίνο.
Τέλος ο φιλοκύπριος τοπικός βουλευτής Matthew Offord τόνισε την ανάγκη εκλογης Zac Goldsmith για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του απερχόμενου δημάρχου Boris Johnson.
Η βραδιά έκλεισε με τον συμπατριώτη μας Δώρο Παρτασίδη να δωρίζει στον κ. Goldsmith το βιβλίο του «Faces of Cyprus» με αφιέρωση να γνωρίσει τους Κύπριους καλύτερα. Του χάρισε επίσης το βιβλίο της βιογραφίας του Κυριάκου Μούσκα όπου μέσα από αυτό πηγάζει η ιστορία των τριακοσίων χιλιάδων Κυπρίων στη Βρετανία.
Στην φωτογραφία από αριστερά οι κ. Offord, Thomas, Παρτασίδης, Goldsmith και Freer.

Andreas Tambourides