-Πολιτικοί παρατηρητές θεωρούν, οτι αυτό παραπέμπει σε εκλογική προπαρασκευή και σε προσπάθεια των κυβερνώντων να ετοιμάσουν τον κρατικό μηχανισμό για επικείμενο εκλογικό αιφνιδιασμό!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Την άμεση αναβάθμιση του συστήματος μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων ανά Περιφέρεια, ζητά με έγγραφό του, που έφθασε στις κατά τόπους Υπηρεσίες όλων των Περιφερειών της χώρας, με ημερομηνία 12 Απριλίου 2016, το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών παρατηρητών, παραπέμπει σε εκλογική προπαρασκευή και σε προσπάθεια των κυβερνώντων να ετοιμάσουν τον κρατικό μηχανισμό για επικείμενες εκλογές!
Την ύπαρξη του εγγράφου αυτού αποκάλυψε ραδιοφωνικός σταθμός και επιβεβαίωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης, Ευρ. Κουκιαδάκης, σημειώνοντας, πως το πιθανότερο είναι, να πρόκειται για μια απλή υπηρεσιακή διευθέτηση. Ωστόσο, η χρονική περίοδος με τα σενάρια περί βουλευτικών εκλογών εντός μερικών εβδομάδων διαρκώς να διαψεύδονται, εγείρει και για τον ίδιο ερωτηματικά, αν πρόκειται για μια απλή υπηρεσιακή διευθέτηση, ή αν με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται η προπαρασκευή για έναν εκλογικό αιφνιδιασμό εκ μέρους της Κυβέρνησης.

ypourgeio_eswterikwn_619_355