Κυκλοφορεί το βιβλίο με την ποιητική συλλογή της Ρένας Τσόγκα με τίτλο «Της ψυχής αγγίγματα» – Τα έσοδα από την πώλησή του διατίθενται από την ποιήτρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με τον τίτλο «Της ψυχής αγγίγματα» κυκλοφορεί το βιβλίο με την ποιητική συλλογή της συνεργάτιδας της «Ελληνικής Γνώμης» στο Μόναχο κ.Ρένας Τσόγκα.psixis

Η ποιητική αυτή συλλογή, η οποία περιέχει και ψηφιακό δίσκο (CD), με μελοποιημένους κάποιους από τους στίχους της, εκδόθηκε το 2012 από τις εκδόσεις «Αεράκης – Σείστρον» (ηλεκτρονική διεύθυνση: www.aerakis.net) και τιμάται 12 Ευρώ.
Αναφορικά με τον σκοπό του ποιητικού αυτού έργου της, η κ.Ρένα Τσόγκα δηλώνει στην «Ε.Γ». τα εξής:

«Το βιβλίο μου αυτό είναι αφιερωμένο στην μνήμη της αδερφής μου Εύης, η οποία έφυγε από κοντά μας, τον Φεβρουάριο του 2006. Για την μνήμη και την ψυχή της αδερφής μου, όλα τα έσοδα των δικών μου αντιτύπων του βιβλίου διατίθενται αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση μιας πολυμελούς οικογένειας στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Κρήτη.
Η τιμή σ΄ αυτήν την περίπτωση καθορίζεται από εκείνους, που θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθειά μου».

Κλαίει το λιβάδι, κλαίνε τα δέντρα,
η πεταλούδα και τα πουλιά.
Κλαίω κι εγώ το μισεμό σου,
που με πονά… που με πονά…

(απόσπασμα από το ποίημα η «Ανεμώνα»)

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο της ποιητικής συλλογής της κ. Ρένας Τσόγκα με τον τίτλο «Της ψυχής αγγίγματα» και να ενισχύσουν την προσπάθειά της, μπορούν να το παραγγείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: renatsogka@googlemail.com ή στο τηλέφωνο: 0049 17641592966.