(c) ellinikignomi

-«Οι Τούρκοι της Γερμανίας έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%, ενώ η αύξηση του πληθυσμού των Γερμανών είναι σχεδόν μηδενική – Μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων, που θα ζουν στην Γερμανία, θα είναι τουρκικής καταγωγής».

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

«Το 80% των Τούρκων, οι οποίοι ζουν στην Γερμανία, επιβιώνει με τα κρατικά επιδόματα, που παίρνει από την χώρα αυτή, χωρίς να δουλεύει ποτέ»! Αυτό αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ γερμανικής εφημερίδας, που τονίζει, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στην Γερμανία ως «προσκεκλημένοι φιλοξενούμενοι εργάτες» και ότι σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν στην πατρίδα τους.
Όμως, όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, το σύστημα δεν λειτούργησε ακριβώς έτσι, με αποτέλεσμα οι μη-εργαζόμενοι να βυθίζουν σε χρεωκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας της Γερμανίας, όπως συμβαίνει, άλλωστε, σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες.
Υπολογίζεται, ότι τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στην Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

«Το 80% των μελών της τουρκικής μειονότητας της Γερμανίας ζει με τo λεγόμενο Hartz IV, δηλαδή με το σύστημα κοινωνικών παροχών»

Το γερμανικό ρεπορτάζ αναφέρει, ότι πολύ λίγοι Τούρκοι στην Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά και ότι αυτοί αποτελούν μόνον το 20% περίπου, ενώ το υπόλοιπο 80% των μελών της τουρκικής μειονότητας της Γερμανίας ζει με τo λεγόμενο Hartz IV, δηλαδή με το σύστημα κοινωνικών παροχών. Υπολογίζει ακόμη, ότι το 70% των παιδιών των Τούρκων μεταναστών στην χώρα αυτή δεν έχει απολυτήριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ότι εγκαταλείπουν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν την βασική τους εκπαίδευσή.
Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης, ο οποίος α) έχει την γερμανική υπηκοότητα, β) είναι άνεργος και γ) δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 ευρώ.

«Μερικοί Τούρκοι, που ζουν στην Γερμανία με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα, μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα»

Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 ευρώ, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδά του, όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.
«Όλως περιέργως, μερικοί Τούρκοι, που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα, μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα, όπως Mercedes ή BMW», αναφέρει στην γερμανική εφημερίδα ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης κατοικίας, του οποίου οι Τούρκοι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.berlin
«Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη. Ακριβώς, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην υπόλοιπη Δύση, έτσι και στην Γερμανία μπορεί κανείς να βγάλει λεφτά, κάνοντας πολλά παιδιά.
Φέρνει, λοιπόν, ένα σωρό από τα μέλη της οικογένειάς του, κολλάει και κάποια παιδιά από πολυγαμικούς γάμους (το επόμενο σύνορο στην «ισότητα του γάμου» μετά τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων) και σύντομα μπορεί να παίρνει μέχρι και 10 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα», τονίζει ο ίδιος στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας.

«Έχουν 10 παιδιά, παίρνουν μηνιαίως 3.000 ευρώ και επιπλέον καρπώνονται πολλά επιδόματα από το γερμανικό κράτος, χωρίς να εργάζονται καθόλου»

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης, ότι Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών), που είναι Τούρκοι υπήκοοι, έχουν 10 παιδιά, παίρνουν μηνιαίως 3.000 ευρώ και επιπλέον καρπώνονται πολλά επιδόματα από το γερμανικό κράτος.
Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ, ούτε είχε ποτέ μια κανονική δουλειά στην Γερμανία. Ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε κάποιο επάγγελμα. Τώρα, εκμεταλλευόμενος το γερμανικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ισχυρίζεται ότι είναι «άρρωστος».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κλάους, που είναι ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου διαμένει ο Kamal, λέει, ότι «ο άνθρωπος τα περνάει μια χαρά». Μάλιστα, ο Kamal ομολόγησε στον Klaus, ότι λέει ψέματα, πως είναι άρρωστος. «Μου το εκμυστηρεύτηκε κάποτε, λέγοντας: “Γιατί να δουλέψω, αφού μπορώ να ζήσω καλά, χωρίς να δουλεύω;” λέει ο Klaus, ότι του δήλωσε ο Τούρκος νοικάρης του..

Πολλοί Γερμανοί είναι εξοργισμένοι με τον παρασιτισμό των Τούρκων

Ο Kamal είναι υποχρεωμένος να υποβάλει τακτικά τις εκθέσεις ανεργίας του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundes-Agentur für Arbeit) στην πόλη του.
Το κάνει αυτό, όταν τον καλούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Αλλά πάντα ισχυρίζεται, ότι είναι «άρρωστος». Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται, ότι “έχει αφόρητους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις του”. Ως εκ τούτου, λέει, ότι δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία. Και ο μόνος, που ξέρει την αλήθεια για τον Kamal, είναι ο σπιτονοικοκύρης του, ο Klaus.
Ο Klaus και πολλοί άλλοι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι με τον παρασιτισμό του Kamal και των ομοίων του. «Δυστυχώς, είμαστε εμείς, οι φορολογούμενοι, που πρέπει να χρηματοδοτούμε τέτοιους τύπους, σαν τον Kamal. Αυτό με κάνει να αρρωσταίνω», δηλώνει ο Klaus στην εφημερίδα.

Εκατομμύρια ανθρώπων, οι οποίοι ζουν παρασιτικά και αναπαράγονται με ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από τον γηγενή πληθυσμό, μπορούν να οδηγήσουν τις δαπάνες του γερμανικού κράτους σε αδιέξοδο!

Από την άλλη πλευρά, ο Γερμανός γείτονας του Kamal, ο Dieter, εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργάζεται 8 ώρες ημερησίως, για να πάρει μόνον 800 ευρώ στο τέλος του μήνα. Από αυτό τον μισθό έχει να πληρώσει το ενοίκιό του και τις λοιπές δαπάνες του. Αυτό, που του μένει, είναι κάπου γύρω στα 400 ευρώ. Ο Γερμανός αυτός αναφέρει στο ρεπορτάζ:
«Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν επάνω στην πλάτη της Γερμανίας. Φανταστείτε, αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων, τα οποία ζουν με αυτόν τον τρόπο και αναπαράγονται με ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από τον γηγενή πληθυσμό, που μπορούν να οδηγήσουν τις δαπάνες του κράτους!
Οι Γερμανοί πολίτες μπορούν να μπουν στην Τουρκία με μια απλή επίδειξη της ταυτότητάς τους. Ως εκ τούτου, οι Τούρκοι της Γερμανίας, ιδιαίτερα οι γυναίκες, ταξιδεύουν στην Τουρκία χωρίς να υπόκεινται σε πολλούς ελέγχους και μπορούν να επιστρέψουν με ένα «νοικιασμένο» μωρό.
Παίρνουν το μωρό προσωρινά από συγγενείς και φθάνοντας στην Γερμανία, υποστηρίζουν στα γερμανικά σύνορα, ότι είναι «το μωρό τους», που γεννήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία».

«Με ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης παιδιού από την Τουρκία, που βρίσκει ένας Τούρκος με 10 δολάρια, μπορεί να παίρνει στην Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως»!

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει, ότι ο Khaled, ένας Τούρκος, του είπε, ότι μπορεί κανείς να βρει «ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης» στην Τουρκία με 10 δολάρια. Πίσω στην Γερμανία, το «νέο» μωρό γράφεται στο Ληξιαρχείο του δήμου «μητέρα του μωρού» αρχίζει να παίρνει 200 ευρώ μηνιαίως!
Επίσης, ο ίδιος δηλώνει, ότι η Nicole, μια Γερμανίδα δασκάλα, του είπε κάποτε, ότι, όταν ερώτησε τους μαθητές της, τι θέλουν να γίνουν, όταν μεγαλώσουν, η πλειοψηφία των Τούρκων μαθητών είπε, «Hartz IV Empfänger» (δηλαδή αποδέκτης κρατικών οικονομικών παροχών).
Μάλιστα, όταν η ίδια ερώτησε τους μαθητές της, «γιατί αυτό;» ένα κορίτσι απάντησε: «Οι γονείς μου ζουν με το Hartz IV και έχουν μια εύκολη ζωή. Κοιμούνται περισσότερο το πρωί, και πάντα έχουν αρκετά χρήματα».

«Οι Τούρκοι στην Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%, ενώ η αύξηση του πληθυσμού των Γερμανών είναι σχεδόν μηδενική – Μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων, που θα ζουν στην Γερμανία, θα είναι τουρκικής καταγωγής»

«Το όνειρο της ύπαρξης μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν είναι νεκρό για τους Τούρκους», λέει ο Jalal, ένας ανεξάρτητος Κούρδος δημοσιογράφος, που ζει στην Γερμανία.
Και προσθέτει: «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει, ότι οι Τούρκοι στην Γερμανία αποτελούν μια «πολύτιμη αιχμή του δόρατος» για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Αυτό, που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με την βία τον 15ο αιώνα, θα μπορούσε, -όπως πολλοί Τούρκοι πιστεύουν-, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα, στην Γερμανία, στην καρδιά της Ευρώπης.
Άλλωστε, μην ξεχνάτε, ότι, δημογραφικά, οι Τούρκοι στην Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική. Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν, ότι μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων, που θα ζουν στην Γερμανία, θα είναι τουρκικής καταγωγής» καταλήγει ο ανεξάρτητος Κούρδος δημοσιογράφος.