Στις 2 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances, IFA, στο Βερολίνο με την Ελλάδα να εκπροσωπείται, μεταξύ 1.744 εκθετών, από την εταιρία SEIOS SYN.P.E.

Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, internet, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.

Εκτός από την εκθεσιακή της επιφάνεια, η IFA επέκτεινε τα τελευταία χρόνια τους τομείς της και φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο τομέας «House of sound», ένα περιβάλλον ειδικών προδιαγραφών, όπου προμηθευτές τεχνολογίας του ήχου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα για τρίτη φορά, στο City Cube του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, το Συνέδριο των “top-ranking thinkers & doers” του κλάδου, IFA+ Summit, με κεντρική θεματολογία: „Exploring the Digital Society”.

Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι και 6.000 εκπρόσωποι ΜΜΕ από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA, μία έκθεση που διοργανώνεται στο Βερολίνο από το 1924, συγκεντρώνοντας τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους του κλάδου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα, η IFA αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές πλατφόρμες παραγγελιών, με παραγγελίες που ξεπερνούν τα 4 δις.

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

berlin

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ