Δεξίωση παρέθεσε στην Ελληνική Πρεσβεία της Αυστρίας,  η ΑΕ η πρέσβης, κυρία Αικατερίνη Κόϊκα. με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ  ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης  κ.κ. Αρσενίος χοροστάτησε στην παμηγυρική Θεία Λειτουργία στον  Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην  Βιέννη.

Τόσο στην Δεξίωση στην Πρεσβεία  όσο και στην Δοξολογία παραβρέθηκε με την ιδιότητα της Προέδρου της “Ελληνικής Εταιρίας Αυστρίας” η Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, η οποία, ακολούθως καυτέθεσε στέφανο στην παρακείμενη του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου,  αναμνηστική πλάκα στην μνήμη του μεγάλου συμπατριώτη Ρήγα Βελαστινλή Φεραίου.

Πιο αναλυτικά, στο Δελτίο Τύπου της “Ελληνικής Εταιρίας Αυστρίας” τονίζονται τα εξής:

Επ’ ευκαιρία της Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου η «Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας» εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο Δρ. Ολγα Σαραντοπούλου, έλαβε μέρος στην δεξίωση που παρέθεσε στην Ελληνική Πρεσβεία της Αυστρίας,  η ΑΕ η πρέσβης, κυρία Αικατερίνη Κόϊκα.

Στην σημερινή δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου που τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχου Ουγγαρίας και Μεσευρώπης  κ.κ. Αρσενίου παραβρέθηκαν η πρέσβειρα της Ελλάδος κυρία Αικατερίνη ΚόΪκα, άλλα μέλη του Διπλωματικού Σώματος, εκπρόσωποι ομογενειακών συλλόγων και πλήθος φίλων.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας,  η Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, συνοδευόμενη από μέλη της ομογένειας, κατέθεσε εκ μέρους της «Ελληνικής Εταιρείας Αυστρίας» στέφανο στην αναμνηστική πλάκα του μεγάλου συμπατριώτη Ρήγα Βελεστινλή Φεραίου.

Ελληνική Εταιρεία Αυστρίας

Η Πρόεδρος

Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου

Ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Αυστρίας, Έξαρχος Ουγγαρίας και Μεσευρώπης  κ.κ. Αρσενίος και η Πρέσβειρα της Ελλάδος στην Αυστρία κα Αικατερίνη Κόϊκα διαβάζοντας τον πανηγυρισκό της Ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ