Ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες από οργανώσεις και φορείς να συμμετασχουν στην διαβούλευση και να αντιταχθούν στην εφαρμογή του μέτρου.

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Ανοικτό κάλεσμα προς τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στην δημόσια διαβούλευση για το επίμαχο άρθρο 16, που αφορά την περιβόητη “Κάρτα του Πολίτη”, -για την οποία έχουμε γράψει σε πρόσφατα σχετικά μας δημοσιεύματα-, απευθύνουν δεκάδες οργανώσεις και φορείς, που μάχονται κατά της εφαρμογής του μέτρου. Η διαβούλευση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής κυβερνητικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών και σ’ αυτή μπορεί κάθε πολίτης να καταθέσει εγγράφως την γνώμη και τα σχόλιά του.
Οι πολίτες καλούνται από τους φορείς και τις οργανώσεις αυτές να αντιταχθούν σθεναρά στην εφαρμογή του μέτρου αυτού, καταθέτοντας την άποψή τους και τα επιχειρήματα, που καταδεικνύουν την επικινδυνότητα του μέτρου, τόσο από κοινωνικής, όσο και από θρησκευτικής και εθνικής πλευράς. Η δημόσια διαβούλευση για την “Κάρτα του Πολίτη”, που ήδη έχει αρχίσει, θα διαρκέσει μεχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00.noikokiria
“Είναι απαραίτητο να εκφράσουμε μαζικά τις επιφυλάξεις μας, ώστε οι υπεύθυνοι της διαβούλευσης να αντιληφθούν, ότι το σχεδιαζόμενο μέτρο έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή προς τα πιστεύω και τις αρχές των Ελλήνων. Στο χέρι μας (κυριολεκτικά) και στην καρδιά μας εναπόκειται να δωθεί μαζικά από όλους μας μια μικρή ομολογία πίστεως, που θα κλονίσει τα σχέδια των εχθρών του Γένους μας. Ας μην παραδοθούμε αμαχητί. Τόσες δεκαετίες, ο απλός λαός, με την βοήθεια του Θεού και με μπροστάρη την Εκκλησία κατάφερε να ματαιώσει τα σχέδια τους…”, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό κείμενο, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Οι πολίτες μπορούν να καταγράφουν τις απόψεις τους για το άρθρο 16, που αφορά την “Κάρτα του Πολίτη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.opengov.gr/ypes/?p=255

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ