Γνωρίζει το φαίνομενο της ελληνικής ασυνεννοησίας των κομμάτων και τους κοροϊδεύει, τους δουλεύει. Βασικά ακούει το ΠΑΣΟΚ Ρωσία και βγάζει σπυράκια. Λιγότερο αντιδράει η ΝΔ επειδή φοβάται, ότι θα της προσάψουν Ακροδεξίες τάσεις. Η κατά επίφαση Αριστερή παράταξη φοβάται μην και της αφαιρέσουν το φύλλο συκής του αριστερισμού της και το ΚΚΕ δε μπορεί να αποτινάξει το βαρύ παρελθόν του στο θέμα της Μακεδονίας. Ο ΛΑΟΣ θεωρήται α πριόρι ακροδεξιό κόμμα, επειδή υποστηρίζει αυτά που θα έπρεπε να στηρίξουν όλοι, αλλά δεν τα στηρίζουν οι άλλοι. Ετσι δεν βρίσκεται ο κοινός παρονομαστής συμφωνίας που θα στηρίξουν τα ελληνικά μυωπικά κόμματα Το πρόβλημα μας δεν είναι πως θα ονομάζουν οι ξένοι την Στερέα- Ελλάδα,Θράκη, Μακεδονία,Κρήτη ή Πελοπόννησο,αυτό είναι αποκλειστικά μόνον δικό μας θέμα, αλλά ποιά ονομασία μπορεί να πάρει ενας Σλαβικός Λαός που κατοικεί ένα μικρό μέρος της Μακεδονίας το οποίο έχει κατάκτήσει και δεν πρέπει να γίνει πυριτιδαποθήκη για την περιοχή, επειδή το θέλουν τα ξένα συμφέροντα!

ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι το όνομα του κράτους και όλα τα άλλα αποκτούν Σλαβομακεδονική.

ΜΗΤΡΑ γέννεσης. Δεν θέλουν να αναγνωρίζουν την ονομασία οι ιδιοί και οι Διεθνείς Ταραξίες της ΕΙΡΗΝΗΣ σύμμαχοί τους,πρέπει να διακόψουμε τις συνομιλίες. Όχι, δεν θα υπογράψουμε την ψευδεπίγραφη Ονομασία που θα έχει προς, πίσω ή στα ενδιάμεσα σκέτη τη λέξη Μακεδονία, επειδή τεριάζει στα σχέδια των πρώην συμμάχων μας. Είναι Σλάβοι και δεν πρέπει να ντρέπονται για την καταγωγή τους.Η έμμονη ιδέα τους ότι είναι Μακεδόνες και Όχι Σλάβοι προσβάλλει την ένδοξη και μεγάλη φυλή των Σλάβων και αυτοί πρέπει να τους ανακαλέσουν στην τάξη.

Πως το είπε ο Ηράκλειτος; Τα πάντα ρέουν και μεταβάλλονται;! Αρα θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα δούμε για ποιόν δουλεύει ο χρόνος.

Διατελώ με τιμή

Γεώργιος Α. Βλάχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ