Οι Σκοπιανοί δηλώνουν ότι η χώρα τους είναι η Μακεδονία και οι πολίτες της Μακεδόνες. Κανείς δεν είναι ό,τι δηλώνει, εάν δεν έχει αποδείξεις για αυτό πού δηλώνει ότι είναι. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν αποδείξεις, και για αυτό το λόγο πλαστογραφούν.

Οι Σκοπιανοί λένε ότι η γλώσσα τους είναι η Μακεδονική. Πως μπορεί να είναι Μακεδονική, αφού είναι μαγειρεμένο μίγμα Βουλγαρικής, Σερβικής και Σλαβικής. Είναι δυνατό ποτέ αυτό το συνονθύλευμα να λέγεται Μακεδονική γλώσσα;

Και πως είναι δυνατόν να έχει η γλώσσα τους το κυριλλικό αλφάβητο, καθότι όλες οι επιγραφές από τις ανασκαφές στη Μακεδονία, είναι με Ελληνικές λέξεις και με το ελληνικό αλφάβητο, και ουδέ μία στο κυριλλικό. Και πως είναι δυνατόν να αρχίσει η χάλκευσή της λίγο μετά το έτος 1944, όταν ο Τίτο σκαρφίσθηκε να ιδρύσει την επαρχία της “Μακεδονίας και τη γλώσσα της”, αφού η Μακεδονία ήταν Ελληνική και Ελληνική η Μακεδονική γλώσσα επί χιλιετίες.

Οι Σκοπιανοί, ετοιμάζουν την ανέγερση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, επειδή λένε πως ήταν πρόγονός τους. Ο πολύς κόσμος μπορεί να μην γνωρίζει την ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας, όλοι όμως ξέρουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλλην Μακεδών, γέννημα και θρέμμα. Έτσι οι Σκοπιανοί θα γελοιοποιηθούν στα μάτια του κόσμου.

Αυτά είναι τα ελάχιστα από τα πολλά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι η Μακεδονία δεν είναι άλλη, παρά μία και αυτή είναι Ελληνική. Εμείς είμαστε η Μακεδονία και δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις επαληθεύσεως. Άλλωστε χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.

Παύλος Καρκανίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ