Προσκλητήριο κοινού αγώνα “για τη φύση και τον πολιτισμό” και ενάντια στην καταστροφή τους από τα χημικά όπλα, απηύθυνε ο Ψαραντώνης προς τον Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, Γιώργο Χατζημαρκάκη.

Ο μεγάλος κρητικός καλλιτέχνης, με παρέμβαση του στο στούντιο ζωντανής εκπομπής που γινόταν για την ιστοσελίδα prismanews, όπου μιλούσε ο κ. Χατζημαρκάκης, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: “Χατζημαρκάκη, σου ζητώ να παλέψεις μαζί μας να ακουστούν τα δίκαια αιτήματά μας. Πρέπει να σταματήσομε το κακό. Όποιος χαλά τη φύση χαλά τον πολιτισμό μας”.

Εμφανώς συγκινημένος ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι τον τιμά η παρουσία του Ψαραντώνη και σημείωσε: “Όχι μόνο για τη φύση και τον πολιτισμό (πρέπει να παλέψουμε) αλλά και για τα ριζίτικα. Ξέρω ότι ο Ψαραντώνης δίνει ένα μεγάλο αγώνα για τα ριζίτικα, ως μια μεγάλη κληρονομιά της ανθρωπότητας και θέλω να βοηθήσω γιατί είναι ένα μεγάλο θέμα όπως και τα χημικά”. 

Κλείνοντας την παρουσία του στο στούντιο ο Ψαραντώνης απαντώντας σε ερώτημα για την παρουσία του Χατζημαρκάκη ως υποψηφίου ευρωβουλευτή, είπε: “Ο κ. Χατζημαρκάκης είναι τιμή μας που παλεύει και προσπαθεί να κάμει καλό για όλους μας”. 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=8QftEjy2lJg

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ