Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κεφαλληνών «Ο Κέφαλος», διοργάνωσαν, το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου, συναυλία αφιέρωμα στον Σεραφείμ Λάζο.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, ο Σεραφείμ Λάζος έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, αλλά και στις καρδιές των Ομογενών, ως ο «τροβαδούρος της Ομογένειας». Ρομαντικός κι ευαίσθητος, αλλά και ψαγμένος, ήταν ο πρωτοπόρος που έφερε τη μπουάτ στην Αστόρια, στη δεκαετία του ’70. Κι από τότε ήταν πάντα μαζί μας να μας ψυχαγωγεί με την κιθάρα και την βραχνή του φωνή και με τραγούδια ποιότητας.

Ο τίτλος της συναυλίας που έδωσε στο κατάμεστο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» ήταν « Και λεγόμαστε άνθρωποι».

Μαζί με τον Σεραφείμ, στη συναυλία συμμετείχε και ο γνωστός ερμηνευτής Τάσος Παπαϊωάννου, ο οποίος και ερμήνευσε μια σειρά τραγουδιών από το έντεχνο τραγούδι και μαζί και επιτυχίες του Λίνου Κόκοτου, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί. Ενορχηστρωτής και συνοδός στο πιάνο ήταν ο Γλαύκος Κοντεμενιώτης.lazos1

Στο μήνυμά του με την ευκαιρία της συναυλίας ο πρόεδρος της Ιόνιας Πολιτιστικής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Μπάρδης εξέφρασε τη χαρά του γιατί, όπως αναφέρει ο Σεραφείμ Λάζος, είναι ένας πραγματικός φίλος, που δίνει πολλά και παίρνει ψίχουλα. Ο κ. Μπάρδης χαρακτήρισε ασυμβίβαστο τον Σεραφείμ σε κάθε του συζήτηση.

ionios politistiki omospondia amperikis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ