Θα επιτρέπει στον χρήστη να πληρώνει για τις αγορές του με τρόπο ανέπαφο!

– Κοστίζει περίπου 115 ευρώ, δεν χρειάζεται φόρτιση ή σύνδεση με κινητό τηλέφωνο και καταργεί την ανάγκη για χρήση της πιστωτικής κάρτας, του smartwatch ή του κινητού τηλεφώνου!

Όπως ανακοινώθηκε από ξένα ΜΜΕ, επιστήμονες κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα δαχτυλίδι, το οποίο μοιάζει με τα κοινά, διακοσμητικά δαχτυλίδι, αλλά είναι διαφορετικό από τα άλλα, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να πληρώνει για τις αγορές του με τρόπο ανέπαφο, καταργώντας την ανάγκη για χρήση της πιστωτικής κάρτας, του smartwatch ή του κινητού τηλεφώνου!

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για το «Kerv», όπως ονόμασαν το δαχτυλίδι αυτό οι κατασκευαστές του, το οποίο αναπτύχθηκε για να λειτουργεί σαν ηλεκτρονική συσκευή, με σκοπό να προσφέρει έναν αλλιώτικο τρόπο ανέπαφων πληρωμών.

Όπως έγινε γνωστό, το «Kerv», το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Μεγάλη Βρετανία, θα επιτρέπει στον χρήστη να πληρώνει για τις αγορές του με τρόπο ανέπαφο, θα κοστίζει 99,99 βρετανικές λίρες (περίπου 115 ευρώ) και αναμένεται, επίσης, να κυκλοφορήσει σύντομα, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και την Αυστραλία.

Το «Kerv» -σε πρώτη φάση- θα λειτουργεί μόνον μέσω MasterCard, κάτι που σημαίνει, ότι ο χρήστης θα μπορεί να το χρησιμοποιεί μόνον, εάν έχει στην κατοχή του την συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη συσκευή δεν χρειάζεται φόρτιση ή σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, οπότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην περίπτωση, που το smartphone έχει κλείσει από μπαταρία.