-Μήπως δικαιώνονται τώρα οι αρχαίοι Έλληνες, που μιλούσαν χιλιάδες χρόνια πριν για “μια μεγάλη κούφια σφαίρα, που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές, όπου ζουν άνθρωποι σαν εμάς”;

Επιμέλεια: Ευθϋμιος Χατζηϊωάννου.

Η NASA επιβεβαιώνει, πλέον, επίσημα, αυτό, που ορισμένοι έχουν υποψιαστεί και πολλοί άλλοι έχουν υποστηρίξει, δηλαδή, ότι στην Σελήνη υπάρχουν… τεχνητές δομές, κατασκευασμένες από λογικά όντα σαν εμάς τους ανθρώπους.
Σε φωτογραφία, που ελήφθη στην Σελήνη από την NASA AMES RESEARCH.CENTER, διακρίνονται δύο πιθανές δομές, δηλαδή φαίνεται καθαρά ένα γεωμετρικό σχήμα με τετράγωνη βάση, το οποίο προφανώς αντιστοιχεί σε κάποιο είδους κτιρίου. nasaLogo
Στην ίδια φωτογραφία φαίνεται και ένα τριγωνικό αντικείμενο, που θα μπορούσε να μοιάζει με μία γέφυρα ή ένα είδος αψίδας.
Πολλοί υποστηρίζουν, ότι η φωτογραφία αυτή είναι άλλη μια απόδειξη, ότι η NASA γνωρίζει πολλά για την παρουσία ανθρώπων ή άλλων λογικών όντων στην Σελήνη ή και σε άλλους πλανήτες, τα οποία φροντίζει να τα αποκρύπτει επιμελώς από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ορφέας έλεγε για την Σελήνη, πως έχει βουνά, πολιτείες και σπίτια, ενώ ο ίδιος γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της Σελήνης

Οι αρχαίοι Έλληνες πριν από χιλιάδες χρόνια ανέφεραν εκπληκτικά πράγματα για την Σελήνη και τα άλλα ουράνια σώματα, τα οποία φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τις σημερινές επιστημονικές έρευνες.
Ειδικά για την Σελήνη, ο Πυθαγόρας μάς πληροφορεί, ότι αυτή κατοικείται από Θεϊκά όντα, όμοια με τους κατοίκους της γης.
Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι υπάρχουν όλα όσα βλέπουμε στην Γη, με την μοναδική διαφορά, ότι οι σεληνιακές ημέρες είναι 15 φορές μεγαλύτερες από τις δικές μας.
Επίσης, ο Ορφέας, πριν από 12.000 χρόνια έλεγε για την Σελήνη, πως έχει βουνά, πολιτείες και σπίτια. Ο Ορφέας γνώριζε το σεληνιακό ημερολόγιο των 12 μηνών και τις φάσεις της Σελήνης. Μιλά για την περιστροφή της γης γύρω από τον ήλιο, τις εύκρατες, τροπικές και πολικές ζώνες της γης, τις εκλείψεις της Σελήνης, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, τις κινήσεις των πλανητών και την παγκόσμια έλξη και επιμένει στο θέμα των κατοίκων της Σελήνης, ότι είναι αυτοί, που περιπλανήθηκαν από πλανήτη σε πλανήτη.
Αναφέρει, ακόμη, ότι έχει στερεό έδαφος, όπως η Γη και θεϊκούς κατοίκους.

Ο Σωκράτης χαρακτηρίζει την Σελήνη ως “μεγάλη κούφια σφαίρα, που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές και ζουν άνθρωποι σαν εμάς”

Τις ίδιες πληροφορίες μας δίνουν ακόμη ο Πλούταρχος και ο Διογένης ο Λαέρτιος, ενώ ο Σωκράτης χαρακτηρίζει την Σελήνη ως «μεγάλη κούφια σφαίρα, που στο εσωτερικό της υπάρχουν θάλασσες και στεριές, όπου κατοικούν άνθρωποι σαν εμάς». Αυτά τα αναφέρει ο Ξενοφάνης, μαθητής του Σωκράτη, για τον δάσκαλό του, ενώ αυτά, που έλεγε ο Σωκράτης, τα υποστηρίζουν και σύγχρονοι αστρονόμοι.
Κατά την ελληνική μυθολογία η Σελήνη είναι η κόρη του Τιτάνα Υπερίωνα και της Τιτανίδας Θείας. Είναι αδελφή της Ηούς (Αυγής) και του Ήλιου, ο οποίος τη φωτίζει πάντα, φανερώνοντας την αδελφική του αγάπη. Αναπαρίσταται συνήθως, είτε να ιππεύει στο πλάϊ έναν ίππο, είτε να οδηγεί ένα άρμα από ένα ζευγάρι δυνατών αλόγων (ή ταύρων). Η Σελήνια σφαίρα της ή η ημισέληνος αναπαρίσταται συνήθως, είτε ως στέμμα στο κεφάλι της, είτε ως μια ανυψωμένη πτυχή της λαμπερής της κάπας. Αρκετοί μύθοι θέλουν την Σελήνηνα οδηγεί ένα κοπάδι από ταύρους και για αυτό και παρομοιάζουν την ημισέληνό της με τα κέρατα του ταύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ