Στην Ιταλία το ευρώ χαρακτηρίζεται ως το «νόμισμα των σκλάβων», μέσω του οποίου έχουν υπερχρεωθεί τα κράτη σκόπιμα, έτσι ώστε να χάσουν την εθνική τους κυριαρχία.
-Πολλοί Ιταλοί πιστεύουν, ότι «οι Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη την προδοσία των Κυβερνήσεών τους, οι οποίες έχουν δώσει γη και ύδωρ στους ξένους και ειδικά στους Γερμανούς»!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Το 42% του πληθυσμού της Ιταλίας είναι πλέον εναντίον του ευρώ, ενώ μόλις το 32% έχει εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της «Win Gallup». Η αυξανόμενη αρνητική τοποθέτηση εναντίον του ευρώ και της Νομισματικής Ένωσης δεν αφορά πια μόνον τις ακροδεξιές παρατάξεις, αλλά διευρύνεται σε όλα τα κόμματα.
Όπως τονίζουν ειδικοί αναλυτές, στην Ιταλία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει συνειδητοποιήσει, πως “το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών, που το έχουν υιοθετήσει, καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων. Αυτό, που δεν κατάφερε η Γερμανία με τα τανκ πριν από 70 χρόνια, προσπαθεί να το επιτύχει σήμερα, μέσω των δεσμών του ευρώ”.
Όμως, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι Ιταλοί διαχωρίζουν καθαρά τους Γερμανούς από την Γερμανία, όπως αποδεικνύεται και από τα βιβλία, που γράφονται και κυκλοφορούν στην Ιταλία – μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και το «Πλούσια Γερμανία, φτωχοί Γερμανοί», το «Σκοτώνοντας την Ευρώπη» και κυρίως το «Τέταρτο Ράϊχ» – όπου ενοχοποιείται καθαρά η γερμανική Κυβέρνηση για την υποδούλωση της Ευρώπης με οικονομικά όπλα.

Στην Ιταλία το ευρώ χαρακτηρίζεται ως το «νόμισμα των σκλάβων», μέσω του οποίου έχουν υπερχρεωθεί τα κράτη σκόπιμα, έτσι ώστε να χάσουν την εθνική τους κυριαρχία – Ορισμένοι Ιταλοί πιστεύουν, πως «οι Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη την προδοσία των Κυβερνήσεών τους, οι οποίες έχουν δώσει γη και ύδωρ στους ξένους και ειδικά στους Γερμανούς»

Σύμφωνα με τους αναλυτές, και στην Ιταλία το ευρώ χαρακτηρίζεται ως το «νόμισμα των σκλάβων», μέσω του οποίου έχουν υπερχρεωθεί τα κράτη σκόπιμα, έτσι ώστε να χάσουν την εθνική τους κυριαρχία. Για τους Ιταλούς, το χειρότερο παράδειγμα είναι η Ελλάδα, που έχει χάσει τα πάντα, δίνοντας ως εγγύηση ολόκληρη την δημόσια περιουσία της, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών της αποθεμάτων, καθώς επίσης την ιδιωτική, με την απάτη του ξεπουλήματος των τραπεζών.
Μάλιστα, ορισμένοι Ιταλοί πιστεύουν, ότι «οι Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη την προδοσία των Κυβερνήσεών τους, οι οποίες έχουν δώσει γη και ύδωρ στους ξένους και ειδικά στους Γερμανούς, που φαίνεται, πλέον, καθαρά, πως στηρίζουν την σημερινή Κυβέρνηση, επειδή κατάφερε να περάσει νόμους, που, εάν το είχε προσπαθήσει η οποιαδήποτε προηγούμενη, θα είχαν επαναστατήσει οι πάντες».
«Όταν οι Έλληνες θα δουν τον λογαριασμό, θα είναι πάρα πολύ αργά», υποστηρίζουν οι ίδιοι, επισημαίνοντας, πως «αυτό είναι κάτι, για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να τους συγχωρήσουν τα παιδιά τους»!ITALIA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ