-Οι «εταίροι» της Ελλάδας , εφαρμόζοντας ένα σατανικό σχέδιο, προσπαθούν να την εξαναγκάσουν σε οικειοθελή έξοδο από την Ευρωζώνη!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές υψηλόβαθμων Ρώσων αξιωματούχων, στα πρόθυρα κατάρρευσης βρίσκεται, πλέον,το ελληνικό Κράτος, εξαιτίας της αποσταθεροποίησης, που προκαλούν οι δανειστές του με την στάση τους!
Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται αρκετά ανήσυχο με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, και, σύμφωνα με διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει συγκαλέσει ειδικό έκτακτο συμβούλιο από Ρώσους ειδικούς διπλωμάτες, προκειμένου αυτοί να προσπαθήσουν να προβλέψουν τις συνθήκες μιάς επικείμενης αποσταθεροποίησης, αλλά και τις συνέπειες, που θα έχει αυτό στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο!
Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής, η Ρωσία, λόγω της ενεργής στρατιωτικής της παρουσίας στην Συρία, αλλά και στο μέτωπο της Ουκρανίας, έχει βγάλει προσωρινά από το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της την Ελλάδα. Σε αυτό έχουν επιδράσει και οι ψυχρές, τυπικές σχέσεις της ρωσικής Κυβέρνησης, με την σημερινή ελληνική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ!

«Όποια σοβαρή τρομοκρατική ενέργεια εκδηλωθεί στην Ελλάδα, δεν θα προέρχεται από εγχώρια τρομοκρατικη οργάνωση, αλλά από παράγοντες του εξωτερικού, που θα δράσουν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, με την βοήθεια του Παρακράτους»

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι αναλυτές, οι Ρώσοι ειδικοί διαψεύδουν τα σενάρια, περί δήθεν ρωσικής προειδοποίησης για επικείμενη επίθεση ελληνικών τρομοκρατικών ομάδων και οργανώσεων εναντίον της ελληνικής Βουλής, αλλά και άλλων κυβερνητικών κτιρίων, τονίζοντας, ότι όλες οι επικίνδυνες ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν εξαρθρωθεί και όποια σοβαρή τρομοκρατική ενέργεια εκδηλωθεί στην Ελλάδα, δεν θα προέρχεται από εγχώρια τρομοκρατικη οργάνωση, αλλά από παράγοντες του εξωτερικού, που θα δράσουν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, με την βοήθεια του Παρακράτους!300px-Moscow_Kremlin_from_Kamenny_bridge
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι αναλυτές, απορίες και ερωτηματικά προκαλούν στους Ρώσους αξιωματούχους και οι ενέργειες των δανειστών της Ελλάδας, που με τις απαιτήσεις τους συντελούν όλο και πιο πολύ στην αποσταθεροποίηση της Ελλάδας!

«Οι δανειστές της Ελλάδας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το ελληνικό χρέος, δεν είναι ούτε βιώσιμο, αλλά ούτε και διαχειρίσιμο και ότι θα πρέπει στα επόμενα 50 χρόνια να συμβάλουν συνεχώς, παρέχοντάς της οικονομική βοήθεια, με το ρίσκο, ότι και πάλι η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει»

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρώσων, οι δανειστές της χώρας μας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι το ελληνικό χρέος, δεν είναι ούτε βιώσιμο, αλλά ούτε και διαχειρίσιμο και ότι θα πρέπει στα επόμενα 50 χρόνια να συμβάλουν συνεχώς, παρέχοντάς της οικονομική βοήθεια, με το ρίσκο, ότι και πάλι η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει, χάνοντας, έτσι, ακόμη περισσότερα δισεκατομμύρια, από αυτά, που έχασαν μέχρι τώρα!
Το ενδεχόμενο, ότι οι Βρυξέλλες θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση Τσίπρα, ώστε να ευνοήσουν τον σχηματισμό μιας οικουμενικής Κυβέρνησης, ή ακόμα την άνοδο στην εξουσία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν το λαμβάνουν υπόψη τους οι Ρώσοι, βασιζόμενοι στο σκεπτικό, ότι τέτοιες αλλαγές δεν πρόκειται να αλλάξουν την πολιτική της Ελλάδας, αφού, όποιο κόμμα και όποιο κυβερνητικό σχήμα ανέβει στην εξουσία, θα συνεχίσει το ίδιο έργο, με αυτό της σημερινής Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Κατά τους Ρώσους αξιωματούχους, η αλλαγή προσώπων στην εξουσία δεν θα κάνει την διαφορά, που θα μπορούσε να κάνει μόνον μια αλλαγή της πολιτικής απέναντι στα Μνημόνια, ενδεχόμενο, που, βέβαια, δεν εξετάζεται καν από τους δανειστές της Ελλάδας!

«Τώρα οι Βρυξέλλες αναγνωρίζουν το μέγα λάθος της παραμονής της Ελλάδας στην Ζώνη του Ευρώ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την αποβάλουν»

Όπως πιστεύουν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, οι Βρυξέλλες είχαν πιστέψει, ότι η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσιπρα θα έβγαζε τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας από την δύσκολη θέση να την διώξουν από την Ευρωζώνη και θα οδηγούσε την Ελλάδα οικειοθελώς εκτός της Ζώνης του Ευρώ, πράγμα, όμως, που δεν έγινε.
«Όλη η Υφήλιος είδε σαστισμένη την επική κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα, μετά το δημοψήφισμα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ρώσοι αξιωματούχοι, που επισημαίνουν, ότι «τώρα οι Βρυξέλλες αναγνωρίζουν το μέγα λάθος της παραμονής της Ελλάδας στην Ζώνη του Ευρώ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να την αποβάλουν». Οι ίδιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν, ότι «γι’ αυτό οι Ευρωπαίοι εφαρμόζουν ένα σχέδιο, με το οποίο ελπίζουν να επιτύχουν κάτι τέτοιο».

Το σατανικό σχέδιο για την οικειοθελή αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Εξηγώντας την άποψή τους, οι Ρώσοι σημειώνουν, ότι «το σατανικό αυτό σχέδιο των δανειστών δεν είναι άλλο, από το να ζητούν από την εκάστοτε ελληνική Κυβέρνηση να υλοποιήσει εξοντωτικές και παράλογες απαιτήσεις, που είναι αδύνατο να εφαρμοστούν, οι οποίες θα φέρουν την ελληνική κοινωνία σε γενικό ξεσηκωμό. Όλα αυτά θα φέρουν ακυβερνησία στην χώρα, έτσι ώστε καμία οικουμενική Κυβέρνηση να μην μπορέσει να τις υλοποιήσει, με αποτέλεσμα να προχωρήσει η Ελλάδα σε μια οικειοθελή αποχώρηση από την Ζώνη του Ευρώ»!
Και όπως εκτιμούν οι Ρώσοι αξιωματούχοι, μπορεί κάτι τέτοιο να είναι, ίσως, και το σωστό, ώστε να σωθεί τελικά η Ελλαδα, όμως, το πρόβλημα είναι, πως όλα αυτά τα σχέδια φέρνουν στην Ελλάδα μια ιδιαίτερα επικινδυνη και καταστροφική αποσταθεροποίηση, που θα εχει ανυπολόγιστες συνέπειες, όχι μόνον στην ίδια την χώρα, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια και την ΕΕ!