Ισχύουν, πλέον, νέα δεδομένα, που θα πρέπει να κατανοήσουν και να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Ευρωπαίοι, καθώς στην ήπειρό μας γεννήθηκε μια εσωτερική τρομοκρατία, με τους τρομοκράτες να είναι, πλέον, γέννημα-θρέμμα της Ευρώπης!

Επιμέλεια: Ευθύμιος Χατζηϊωάννου.

Οι τελευταίες πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, με πιο πρόσφατες αυτές σ τις Βρυξέλλες, αποτελούν σοβαρότατο πλήγμα για τους λαούς της Ευρώπης, που ζουν, πλέον, με ένα πρωτόγνωρο αίσθημα φόβου και τρόμου. Μάλιστα, το τελευταίο αυτό γεγονός γεννά περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά αποκαλύπτει και την ωμή πραγματικότητα, την οποία θα πρέπει να κατανοήσουν και να συνειδητοποιήσουν όλοι οι Ευρωπαίοι!parisi
Όπως εκτιμούν σε αναλύσεις τους έγκυροι ξένοι αναλυτές, υπάρχουν κάποια αναμφισβήτητα δεδομένα, που δείχνουν την δεινή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ευρωπαϊκοί λαοί και οι κυβερνώντες τους. Το πρώτο δεδομένο, είναι, ότι οι Κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών αδυνατούν, όπως απεδείχθη, να προστατεύσουν τους πολίτες από την λαίλαπα της τρομοκρατίας. Ειδικά, η Κυβέρνηση του Βελγίου φέρει τεράστια ευθύνη, όχι μόνον για τις προχθεσινές επιθέσεις, αλλά και για το μακελειό στο Παρίσι, τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την αποκάλυψη, ότι ο τρομοκρατικός πυρήνας του Βελγίου, ήταν αυτός, που σχεδίασε και εκείνες τις αιματηρές επιθέσεις, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

«Οι επιθέσεις του ISIS, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι, ενισχύουν τις ακραίες, εθνικιστικές και ρατσιστικές δυνάμεις της Ευρώπης, οι οποίες θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία για πολιτικά και άλλα οφέλη»

Το δεύτερο δεδομένο είναι η ολιγωρία, που έδειξαν οι βελγικές Αρχές μετά την σύλληψη του εγκεφάλου των επιθέσεων του Παρισιού, κάτι που δείχνει την αντίληψη, που επικρατεί στον τρόπο πρόληψης και καταπολέμησης των τρομοκρατικών ενεργειών στην ΕΕ. Ακόμα και ένα παιδί μπορούσε να υποψιαστεί, ότι ο Σαλά Αμπντεσλάμ, ένας έμπειρος, όπως απεδείχθη, τρομοκράτης, θα είχε συνεννοηθεί με τους συντρόφους του για να υλοποιήσουν τα κτυπήματα, που σχεδίασε σε περίπτωση σύλληψης του.
Το τρίτο δεδομένο είναι, ότι η Ευρώπη, δηλαδή η ΕΕ, δεν είναι Αμερική. Τότε στις ΗΠΑ, μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, όλοι, Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί, συνεννοήθηκαν και συμφώνησαν, ότι θα θωρακίσουν την χώρα. Ο περίφημος «Πατριωτικός Νόμος», που, βεβαίως, αναστέλλει κάποια ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες, θεωρήθηκε αναγκαίο κακό.
Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι αναλυτές, είναι δύσκολο, όμως, να δεχθούν κάτι παρόμοιο οι Ευρωπαίοι, αν και τα προχθεσινά κτυπήματα θα προβληματίσουν και πιθανότατα θα αλλάξουν τις γνώμες αρκετών, που διαφωνούν. Δυστυχώς, οι επιθέσεις αυτές του ISIS, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι, ενισχύουν τις ακραίες, εθνικιστικές και ρατσιστικές δυνάμεις της Ευρώπης, οι οποίες θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία για πολιτικά και άλλα οφέλη.

«Στην Ευρώπη γεννήθηκε μια εσωτερική τρομοκρατία, καθώς οι τρομοκράτες είναι, πλέον, γέννημα-θρέμμα της Ευρώπης. Είναι παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι αφομοιώθηκαν μεν στην πλειοψηφία τους στις νέες τους πατρίδες, αλλά δεν αντιστάθηκαν στο φανατικό Ισλάμ, που σάρωσε τις νέες γενιές»

Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη των διεθνών αυτών αναλυτών, η μάστιγα της τρομοκρατίας δεν θα τερματιστεί, εάν δεν σταματήσουν οι πόλεμοι, που την υποθάλπουν. Μπορεί, παραδοσιακά, η Μέση Ανατολή να «γεννούσε» στα προηγούμενα χρόνια τους τρομοκράτες, αλλά τώρα, όμως, τα πράγματα, άλλαξαν! Οι τρομοκράτες είναι, πλέον, γέννημα-θρέμμα της Ευρώπης. Είναι παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι αφομοιώθηκαν μεν στην πλειοψηφία τους στις νέες τους πατρίδες, αλλά δεν αντιστάθηκαν στο φανατικό Ισλάμ, που σάρωσε τις νέες γενιές. Έτσι γεννήθηκε η εσωτερική τρομοκρατία. Οι δράστες είναι Ευρωπαίοι πολίτες, τις βόμβες τις κατασκεύασαν στην Ευρώπη και τα υλικά τα αγόρασαν στην Ευρώπη! Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου τραγωδία για τις ευρωπαϊκές ηγεσίες, που αναλώνουν τον χρόνο τους να καταστρέφουν -μέσω της άκρατης λιτότητας τους λαούς- αντί να φροντίσουν για την ασφάλειά τους.